Docent

Mijn naam is Stephan Brus en op 15-jarige leeftijd ben ik begonnen met gitaar spelen. Sinds die tijd heb ik een grote passie ontwikkeld voor dit instrument. Ik heb 7 jaar elektrisch gitaarles in Doetinchem gevolgd aan o.a. de muziekschool en diverse workshops in muziektheorie en in uiteenlopende specifieke muziekstijlen gedaan. Naast het lesgeven schrijf en produceer ik eigen muziek, heb ik ruime ervaring met studiowerk, liveoptredens en heb ik in verschillende bands gespeeld.

Passie voor lesgeven
Gitaarleraar-zevenaar

Naast gitaarspelen vind ik het erg leuk om mijn kennis over te dragen aan andere enthousiaste gitaristen. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het geven van gitaarles aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen.

Zelfstudie is leuk en leerzaam maar de ondersteuning van een gitaarleraar bij het leerproces is onmisbaar. Dit weet ik uit eigen ervaring en vanuit de ervaringen van mijn studenten. Om er voor te zorgen dat het gitaarspelen leuk is en blijft, sluit ik altijd volledig aan bij de persoonlijke wensen en interesses. Kortom: jij bepaalt wat je wilt leren en hoe je wilt leren. Daarnaast stimuleer ik studenten om het unieke, dat iedere gitarist in zich heeft, naar boven te halen. Op die manier ontwikkel je jezelf niet alleen als gitarist maar ook als muzikant.

In de lessen ligt de focus op talenten en mogelijkheden en samen werken we aan jouw leerpunten. Naast thuisopdrachten geef ik mijn studenten ook praktische tips en trucs mee waar je direct zelf mee aan de slag kunt. De sfeer tijdens de gitaarlessen is informeel en als leerling krijg je altijd de volle 100% aandacht. Observatie, concentratie, motivatie en creativiteit zijn enkele belangrijke kernwoorden die van toepassing zijn op de gitaarlessen.

Op onze Facebook-pagina kun je lezen wat studenten vinden van de gitaarlessen.

Gitaarleraar Zevenaar

Enthousiast geworden en wil jij ook gitaar leren spelen? Of speel je al een tijdje maar loop je vast en ben je op zoek naar een gitaarleraar in Zevenaar? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag verder!


06 – 439 857 67  (Stephan)
info@rockology.nl
Meer informatie over de gitaarlessen en de tarieven.


Facebook
Call Now Button