Gitaaronderhoud Zevenaar

Heeft jouw gitaar nieuwe snaren of een complete onderhoudsbeurt nodig? Heb je hier zelf geen tijd voor of vind je dit een lastige klus? Bij Rockology kun je terecht voor het laten vervangen van de snaren van jouw akoestische of elektrische gitaar. Ook voor kleine afstelwerkzaamheden, reinigen en periodiek onderhoud bieden wij maatwerk oplossingen. Meer weten? Lees dan verder!

Gitaaronderhoud Zevenaar

Gitaarsnaren vervangen en je gitaar een onderhoudsbeurt geven zodat je weer optimaal gebruik kunt maken van je instrument. Dit is een klus waar veel gitaristen meestal weinig zin in hebben. Waarschijnlijk speel je liever gitaar dan dat je met zaken als onderhoud van de gitaar bezig wilt zijn. Daarom biedt Rockology gitaaronderhoud aan zoals het laten vervangen van je oude of kapotte snaren of het schoonmaken van je gitaar inclusief fretboard-onderhoud.

Gitaarsnaren laten vervangen

Om er voor te zorgen dat je gitaar in goede conditie blijft is het verstandig om je gitaarsnaren gemiddeld iedere 3 maanden te vervangen. Afhankelijk van hoeveel je speelt en het soort snaren dat je gebruikt kan dit natuurlijk ook vaker zijn. Zelfs als je weinig speelt zullen de snaren slijten door het vocht en vuil van je vingers dat op de snaren achterblijft. Natuurlijk wil je een geknapte gitaarsnaar direct laten vervangen zodat je weer verder kunt spelen. Maar zelfs oude snaren die nog niet geknapt zijn, dienen eens in de zoveel tijd vervangen te worden voor een frisse nieuwe set. Zijn je snaren versleten, dan gaan ze dof klinken en blijven niet goed gestemd. Ze zien er bovendien ook nog eens erg lelijk uit. Zwarte, vieze of verroeste gitaarsnaren geven af aan je vingers en aan je fretboard. Dus: vervang je snaren tijdig!

Vind je het lastig om de snaren van je gitaar te vervangen of heb je er geen zin in of tijd voor? Bij Rockology kun je jouw gitaar van nieuwe snaren laten voorzien tegen een scherp tarief. Wij werken alleen met kwaliteitssnaren die een lange levensduur hebben. Gitaarsnaren laten vervangen in Zevenaar? Dat kan al binnen 2 werkdagen worden gedaan. Ook met spoed (eendagservice) is mogelijk op aanvraag.

gitaar laten afstellen zevenaar

* klik op de foto om deze uit te vergroten.

Gitaar laten afstellen

Bij Rockology kun je ook terecht voor kleine afstelwerkzaamheden aan je gitaar voor alle merken en soorten 6 en 7-snarige gitaren (klassiek, western en elektrische gitaar). Al dan niet in combinatie met een onderhoudsbeurt; de gitaar ontvetten, het fretboard reinigen en oliën en de gitaar van verse nieuwe snaren voorzien zodat je weer een tijdje vooruit kunt.

Staat jouw gitaar te verstoffen en heb je te weinig tijd voor het vervangen van de snaren van je instrument? Of wil je jouw geliefde instrument een complete gitaaronderhoudsbeurt geven? Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak en voor de tarieven.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Call Now Button