Gitaaronderhoud Zevenaar

Heeft jouw gitaar nieuwe snaren of een complete afstelbeurt nodig? Heb je hier zelf geen tijd voor of vind je dit een lastige klus? Bij Rockology kun je terecht voor het laten vervangen van de snaren van jouw akoestische of elektrische gitaar. Ook voor het afstellen, reinigen en periodiek onderhoud bieden wij maatwerk oplossingen. Meer weten? Lees dan verder!

Gitaaronderhoud Zevenaar

Gitaarsnaren vervangen, je gitaar een onderhoudsbeurt geven of afstellen zodat je weer optimaal gebruik kunt maken van je instrument. Dit is een klus waar veel gitaristen meestal weinig zin in hebben. Waarschijnlijk speel je liever gitaar dan dat je met zaken als onderhoud van de gitaar bezig wilt zijn. Om klanten in deze behoefte te voorzien, kun je bij Rockology Gitaarles in Zevenaar terecht voor gitaaronderhoud zoals het laten vervangen van je oude of kapotte snaren. 

Gitaarsnaren laten vervangen

Om er voor te zorgen dat je gitaar in goede conditie blijft is het verstandig om je gitaarsnaren minimaal 2 tot 4 keer per jaar te vervangen. Afhankelijk van hoeveel je speelt kan dit natuurlijk ook vaker zijn maar in de regel geldt: vervangen na ongeveer 40 speeluren. Natuurlijk wil je een geknapte gitaarsnaar direct laten vervangen zodat je weer verder kunt spelen. Maar zelfs oude snaren die nog niet geknapt zijn, dienen eens in de zoveel tijd vervangen te worden voor een nieuwe set. Oude snaren gaan namelijk na verloop van tijd dof klinken, zijn steeds moeilijker te stemmen (en goed gestemd te houden!) en zien er bovendien ook nog eens erg lelijk uit (zwart, vies of verroest en geven ook af aan je vingers). Kortom: met versleten snaren is je instrument niet goed bruikbaar.

Vind je het lastig om de gitaarsnaren van je gitaar te vervangen of heb je er geen zin in of tijd voor? Bij Rockology kun je jouw gitaar van nieuwe snaren laten voorzien tegen een scherp tarief. Wij werken alleen met kwaliteitssnaren die een lange levensduur hebben. Gitaarsnaren laten vervangen in Zevenaar? Dat kan al binnen 2 werkdagen worden gedaan. Ook met spoed (eendagservice) is mogelijk op aanvraag.

gitaar laten afstellen zevenaar

* klik op de foto om deze uit te vergroten.

Gitaar laten afstellen

Bij Rockology kun je terecht voor een afstelbeurt voor alle merken en soorten 6 en 7-snarige gitaren (klassiek, western en elektrische gitaar). Wij kunnen de gitaar afstellen (intoneren, actie en halscurve bijstellen), de gitaar ontvetten, het fretboard reinigen en eventueel in de olie zetten en uiteraard de gitaar van verse nieuwe snaren voorzien zodat je weer een tijdje vooruit kunt.

Staat jouw gitaar te verstoffen en heb je te weinig tijd voor het vervangen van de snaren van je instrument? Of wil je iemand verrassen met een complete gitaaronderhoudsbeurt voor zijn of haar geliefde instrument? Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak en voor de tarieven.

0 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Chat openen