Privacy Statement

Datum: 21 mei 2018

Uw privacy is voor Rockology© van groot belang. Rockology.nl voldoet aan de relevante wet- en regelgeving over privacy. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik doe met alle informatie die ik over u verzamel via mijn website https://www.rockology.nl/, mijn social media kanalen of mijn contactformulieren.

Tijdens de verwerking voldoe ik aan de vereisten van de huidige wetgeving inzake gegevensbescherming waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit betekent dat ik:

  • duidelijk mijn doelen specificeer voordat ik persoonlijke gegevens verwerk, door gebruik te maken van deze privacyverklaring;
  • het verzamelen van persoonsgegevens beperk tot alleen de persoonlijke gegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • eerst vraag om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming vereist is;
  • passende beveiligingsmaatregelen neem om uw persoonlijke gegevens te beschermen en ik hetzelfde eis van partijen die namens mij persoonsgegevens verwerken;
  • uw recht op inzage respecteer, evenals correctie of verwijdering van uw persoonlijke gegevens die door mij worden bewaard.

Als u vragen heeft, of als u precies wilt weten welke gegevens we over u opslaan, neem dan contact met mij op.

Contactformulieren

U kunt mijn contactformulieren gebruiken om zich aan te melden voor gitaarles of om mij vragen te stellen.

Hiervoor verzamel ik de volgende gegevens: naam, leeftijd, adres, e-mail en telefoonnummer en informatie omtrent uw voorkeuren voor gitaarles (instrument, spelniveau, muziekstijl en lesvorm). Ik doe dit op basis van uw toestemming die u mij verstrekt zodra u het contactformulier invult. Uw informatie wordt opgeslagen zolang als nodig is om u van dienst te kunnen zijn met de gitaarlessen. Indien u zich aanmeldt voor gitaarles via dit formulier, dan zal ik uw gegevens bewaren voor administratieve doeleinden gedurende de periode dat u bij Rockology gitaarles volgt tot een jaar na afmeldingsdatum.

Nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op mijn e-mailnieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat nieuws over Gitaarschool Rockology en activiteiten van mijn bedrijf. Elke nieuwsbrief biedt u de mogelijkheid om u uit te schrijven.

Uw e-mailadres en naam worden toegevoegd aan de lijst met abonnees, alleen met uw toestemming. Ik bewaar deze informatie totdat u uw abonnement opzegt.

Website

Cookies

Mijn website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van mijn website, gaat u er mee akkoord dat er cookies geplaatst worden. U kunt het gebruik van cookies uitschakelen in uw browserinstellingen, maar in dat geval kunnen bepaalde gedeelten van mijn website niet goed functioneren.

Social media-knoppen

Mijn website bevat sociale mediaknoppen. Deze knoppen worden gebruikt door de aanbieders van deze services om uw persoonlijke gegevens te verzamelen. Zorg ervoor dat u ook hun privacyverklaring leest.

Reviews en blogs

De recensies (of kopieën van recensies afkomstig van Rockology social media kanalen) op mijn website, worden uitsluitend geplaatst na toestemming van de schrijver. De voorwaarden van het social media-kanaal zijn hierop van toepassing. Plaatst u een reactie op een blogbericht, dan zijn hierop de voorwaarde vanuit de gegevensverwerkingsovereenkomst van mijn hostingprovider van toepassing.

Social Media kanalen

Ik gebruik diverse Social Media kanalen, waaronder: Instagram, Facebook, YouTube en Twitter. Hierop deel ik o.a. filmpjes en foto’s van studenten. Deze content wordt enkel geplaatst nadat de betreffende(n) uitdrukkelijk toestemming heeft/hebben gegeven.

Gegevensverwerking

Ik gebruik online services voor gegevensverwerking. Ik heb de gegevensverwerkingsovereenkomsten van deze partijen geaccepteerd. Ik sta niet toe dat partijen informatie gebruiken voor andere services,  ik anonimiseer IP-adressen en ik heb gegevens delen uitgeschakeld. Ik sta niet toe dat deze partijen informatie delen met derden.

Gegevens verstrekken aan derden

Ik werk met bepaalde vertrouwde derde partijen om functies uit te voeren en diensten te verlenen, zoals hosting. Ik heb overeenkomsten voor gegevensverwerking ondertekend met deze serviceproviders die de bescherming van deze privacyverklaring weerspiegelen. Uw gegevens worden onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen verstrekt, behalve als dat noodzakelijk is voor de dienstverlening (dit gaat in overleg en enkel met uw toestemming) of als ik dat wettelijk verplicht ben.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Ik zorg ervoor dat uw gegevens in mijn systeem goed beveiligd zijn en ik pas de beveiliging steeds aan en probeer risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Ik behoud het recht om deze verklaring te wijzigen. Controleer de datum bovenaan dit document om te zien wanneer deze voor het laatst is gewijzigd.

Controleren en wijziging van uw gegevens

U kunt altijd contact met mij opnemen als u vragen heeft over mijn privacybeleid of uw persoonlijke gegevens wilt bekijken, wijzigen of verwijderen.

U hebt de volgende rechten:

  • Het recht op informatie over de persoonlijke gegevens die ik heb en waarvoor ik het gebruik;
  • Het inzagerecht van de persoonlijke gegevens die ik over u bewaar;
  • Recht om onjuiste gegevens te laten corrigeren;
  • Het recht om te verzoeken om verouderde persoonlijke gegevens te verwijderen;
  • Het recht om uw toestemming te herroepen;
  • Het recht om bezwaar te maken tegen bepaalde vormen van gebruik.

Bij uw verzoek kan ik u vragen om u te identificeren door het meesturen van een geldig legitimatiebewijs, om er zeker van te zijn dat u de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren. U dient hierbij uw BSN en pasfoto zelf af te schermen.

Klachten

Als u denkt dat ik u niet op de juiste manier help, hebt u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de betreffende toezichthouder. Voor Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Gitaarschool Rockology
Contactpersoon: Stephan Brus
Adres: Smetanastraat 2 | 6904 HE Zevenaar
E-mail: info@rockology.nl
Telefoon: +31 (0) 6 439 857 67

Facebook