Nieuwe locatie gitaarschool Rockology Zevenaar

Per 1 april 2019 is Gitaarschool Rockology verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Smetanastraat 2 in Zevenaar. De nieuwe lesstudio heeft tal van faciliteiten om studenten in een optimaal leerklimaat te voorzien.

Nieuwe gitaarles studio

Na ruim 5 succesvolle jaren op de vorige locatie was het tijd voor een volgende stap: namelijk een nieuwe en moderne praktijkruimte voor de gitaarlessen. Want wat is er prettiger dan gitaarles volgen in een stimulerende lesomgeving waar alle voorzieningen aanwezig zijn? Zo komen de lessen optimaal tot hun recht en haal je als gitaarstudent het maximale uit de lessen. De professionele lesstudio is ruimer opgezet, heeft een betere akoestiek en tal van voorzieningen waar studenten kosteloos gebruik van kunnen maken.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto vanuit Arnhem of Doetinchem vanaf de A12, via de N336 vanuit Giesbeek, via de N810 (Duiven/Westervoort), de N813 (Didam/Wehl) of vanaf de Ringbaan Zuid (Babberich, Herwen/Aerdt) dan is er gratis ruime parkeergelegenheid voor de deur. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte aan de Mozartlaan bijvoorbeeld is op slechts 2 minuten loopafstand van de gitaarlesstudio. 

Gitaarles in Zevenaar

Ben je als beginnende gitarist op zoek naar gitaarles in Zevenaar? Of misschien speel je al langer gitaar en zoek je een gitaarleraar in de omgeving van Zevenaar die je kan helpen om je speltechniek, snelheid of muziektheoretische kennis verder te ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een proefles aan.

Graag zien we je op onze nieuwe locatie aan de Smetanastraat 2 in Zevenaar!

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Call Now Button