Gelrepas

Gitaarles met de Gelrepas in de Liemers en AchterhoekWat is de Gelrepas?

Met de GelrePas kun je, als je een bijstandsuitkering ontvangt, tegen flinke kortingen meedoen aan diverse activiteiten waaronder gitaarles. Ook huishoudens met een inkomen tot ten hoogste 120% van de bijstandsnorm kunnen voor de Gelrepas in aanmerking komen. De GelrePas is beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort, Arnhem (voorheen de “Arnhem Card”), Overbetuwe, Renkum, Rheden en Rozendaal. Inwoners van de gemeente Arnhem die de Gelrepas nog niet hebben ontvangen, kunnen deze gratis aanvragenVoor de andere gemeenten geldt dat men de pas dient aan te vragen op het gemeentehuis van de gemeente waarin men woonachtig is.

Tarieven gitaarles met Gelrepas 2019

Met de Gelrepas heb je recht op flinke korting voor 1 cursus/activiteit per cursusjaar. Bij Rockology kun je al vanaf € 90.- per cursusjaar* gitaarles met een Gelrepas volgen!Voor pashouders tot 18 jaar wordt, na aftrek van de eigen bijdrage van 10% van de cursusprijs, maximaal € 405,00 per (cursus)jaar vergoed. Heb je een overeenkomst voor 1 jaar afgesloten en wordt je gedurende het cursusjaar 18 jaar, dan kun je dat gehele cursusjaar nog tegen het gereduceerde tarief gitaarles volgen met de Gelrepas.

Privé gitaarles


Cursustarief: € 495.-
Gelrepas bijdrage: € 405.-
30 lessen van 30 minuten

Kosten voor student: € 90.-


 Tot 18 jaar
 Werkdagen van 9.00-21.30u
 Akoestische & elektrische gitaar
 Gitaarles op wekelijkse basis
AANMELDEN >>

Duo gitaarles


Cursustarief: € 495.- p.p.
Gelrepas bijdrage: € 405.- p.p.
45 lessen van 30 minuten

Kosten voor student: € 90.- p.p.


Tot 18 jaar
Werkdagen van 9.00-21.30u
Akoestische & elektrische gitaar
Gitaarles op wekelijkse basis
AANMELDEN >>Pashouders vanaf 18 jaar krijgen, na aftrek van de eigen bijdrage van 10% van de cursusprijs, 50% vergoed met een maximum van € 185,00 per (cursus) jaar. Leerlingen van 21 jaar en ouder betalen 21% btw over de lessen, dit is wettelijk bepaald. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Privé gitaarles


Cursustarief: € 415.-
Gelrepas bijdrage: € 185.-
18 tot 21 jaar: 25 lessen van 30 minuten
21 en ouder: 20 lessen van 30 minuten

Kosten voor student: € 230.-


 18 jaar en ouder
 Werkdagen van 9.00-21.30u
 Akoestische & elektrische gitaar
 Gitaarles op wekelijkse basis
AANMELDEN >>

Duo gitaarles


Cursustarief: € 415.- p.p.
Gelrepas bijdrage: € 185.- p.p.
18 tot 21 jaar: 35 lessen van 30 minuten
21 en ouder: 30 lessen van 30 minuten

Kosten voor student: € 230.- p.p.


18 jaar en ouder
Werkdagen van 9.00-21.30u
Akoestische & elektrische gitaar
Gitaarles op wekelijkse basis
AANMELDEN >>

Voorwaarden gitaarles met Gelrepas

  • Wil je met de Gelrepas elektrische of akoestische gitaarles in Zevenaar gaan volgen, dan is dat alleen mogelijk als je een overeenkomst voor 1 hele cursus afsluit (deze overeenkomst is niet tussentijds opzegbaar).
  • Het is op ieder moment mogelijk om te starten met gitaarles met de Gelrepas.
  • Wanneer je gitaarles wilt nemen bij Rockology dan kun je bij de aanmelding aangeven dat je in het bezit bent van een geldige GelrePas voor dit cursusjaar. Wij vragen dan om een kopie van de GelrePas naar info@rockology.nl te mailen.
  • De korting op het lesgeld voor de gitaarles wordt pas definitief vanaf het moment dat de subsidie door de gemeente aan Rockology is voldaan.

Geen recht op een Gelrepas?

Jongeren uit Arnhem, Westervoort, Rheden, Duiven, Doesburg, Doetinchem, Rijnwaarden of de Liemers die (net) niet in aanmerking komen voor de Gelrepas kunnen mogelijk wel een financiële bijdrage van het Jeugdcultuurfonds krijgen voor gitaarles. Voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar waarvan ouders een laag besteedbaar inkomen hebben kan er ook een bijdrage voor gitaarles worden aangevraagd bij Stichting Leergeld De Liemers.

*Tarief geldt tot 18 jaar
Aan bovenstaande informatie over gitaarles met de Gelrepas kunnen geen rechten worden ontleend.

Facebook